AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Yıllardır

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Yıllardır ihmal edilen ve son 10 yıldır AK Parti hükümetlerimiz ile hakkını tek tek alan Gümüşhanemiz, yetişmiş insan yapısı ve gelişmekte olan şehir ve sosyal yaşamı ile hoşgörüsünü daima üzerinde


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, yıllardır ihmal edilen ve son 10 yıldır AK Parti hükümetleri ile hakkını tek tek alan Gümüşhanenin, yetişmiş insan yapısı ve gelişmekte olan şehir ve sosyal yaşamı ile hoşgörüsünü daima üzerinde tutarak, kalkınmasını hızla sürdürmeye devam edeceğini bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Ulaştırma Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazıl Çelikin, Trabzon-Gümüşhane-Erzincan Demiryolu ile ilgili çeşitli açıklamalarının basında yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:
     Bilime saygı duyulurken, bilim adamlarının söz konusu konulardaki uluslararası çalışmaları ve tecrübeleri dikkatle irdelenir. Bölgemizdeki demiryolu projeleri üzerine yorum yapan ve Gümüşhanemizi haddi ve hakkı olmadan hor gören Prof. Dr. Fazıl Çelikin akademik çalışmaları incelendiğinde konu üzerine yayınlanmış hiçbir makalesine rastlanılamamaktadır. Konuşmasından da anlaşıldığı üzere torunları ile konuşarak proje değerlendirmesi yapmaktadır. Çeliki şahsı popülist davranışlardan ve toplumları derinden yaralayın davranışlardan vazgeçip, üzdüğü insanlardan özür dilemeye davet ediyorum.
     Gümüşhanevi Hazretlerinin kültürü ile yetişen bizler, bilime ve bilgiye dayanarak fikir üreten tüm kadrolara saygımızı üzerimizde taşırken, haddini aşan kişilere de pozitif bilim ve insan sevgimizle seviyelerini korumaya davet etmeyi biliriz. Bilimsel çalışmalar, yorumlar ve incelemeler, aile içindeki sohbetler ile yapılmamalıdır. Yıllardır ihmal edilen ve son 10 yıldır AK Parti hükümetlerimiz ile hakkını tek tek alan Gümüşhanemiz, yetişmiş insan yapısı ve gelişmekte olan şehir ve sosyal yaşamı ile hoşgörüsünü daima üzerinde tutarak, kalkınmasını hızla sürdürmeye devam edecektir.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Yıllardır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER