AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Aydın, gençlik merkezi inşaatını inceledi


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Altınşehir Mahallesinde yapımı devam eden gençlik merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
     Aydın, AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve Müdür Yardımcısı Fevzi Bener ile gerçekleştirdiği incelemede, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
     Adıyamanlı gençlere hizmet edecek olan modern binanın çok yakında hizmete gireceğini belirten Aydın, gençlik merkezi binasının beklenenden daha önce teslim alınması konusunda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti.
     İnşaatın büyük ölçüde tamamlandığını ve bir aksilik olmazsa 29 Ekimde merkezin teslim alınacağını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:
     Yeni binamızın inşaatı bir aksilik olmaz erken biterse Cumhuriyet bayramıyla birlikte Adıyamana iki bayramı yaşatmayı hedefliyoruz. Hükümetimiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi her zaman önemsemiştir. Yapılan çalışmalarımızda ve yatırımlarımızda da aynı şekilde özellikle gençlerimizin geleceklerini etkileyecek şekilde eğitim almalarına, kendilerini geliştirmeye ve yetiştirmeye yardımcı olacak kurumlarımız ve kuruluşlarımıza yeni tesisler kazandırabilmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz.
     Aydın, gençlik merkezinde 12-29 yaş grubuna hitap edecek spor salonu, bilgisayar laboratuvarı, okuma salonları, kütüphane, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ile sosyal tesislerin yer aldığını, tesisin yaklaşık 2 milyon 338 bin TLye mal olacağını belirtti.
     Gençlik merkezinden yararlanacak gençlerin kendilerin daha iyi yetiştireceğini, gençlerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Aydın, Gençlerimizin geleceği için her şeyi yapmaya hazırız ve bu anlamda gayretle çalışıyoruz dedi.
     Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı ise Adıyamana aynı anda iki gençlik merkezi yapılmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
     Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırım programları kapsamında Adıyaman merkezde ve Kahta ilçesindeki gençlik merkezi inşaatlarının devam ettiğini ve bitme noktasına geldiğini aktaran Bağcı, şöyle devam etti:
     Gençlik merkezi binalarımızın inşaatı devam ediyor. Her ikisi de büyük oranda bitme noktasına geldi. Adıyaman merkezde Adıyaman Üniversitesi yanına yapılmakta olan binamızda spor salonumuzun yanı sıra gençlerin farklı branşlarda eğitim alacakları ve spor yapabilecekleri mekanlardan oluşan yeni gençlik merkezi binası tamamlandığında Adıyaman modern bir binaya daha kavuşmuş olacak. Ben Adıyamandaki yatırımların hızlı bir şekilde gerçekleşmesi anlamında bizlere sürekli destek olan sayın AK Parti Grup Başkanvekilimize, Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER