AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın,

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, esnaf ziyareti yaptı


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
     Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Aydın, Koçali, Gömikan ve Büyükbey barajlarının verimli arazilere can katacağını söyledi.
     Koçali ve Büyükbey barajlarının Kahtanın köylerini sulayacağını belirten Aydın,Koçali Barajından Bölükyayla 30 köy faydalanacak. Kahta, Adıyaman ve Samsat üçgenindeki tüm köyler Koçali Barajı ile sulanma imkanına kavuşacak. Kahta Çayının doğu tarafındaki köylerimiz ise Büyükbey Barajının sularıyla sulanacak. Böylece Adıyaman ve Kahtadaki tüm araziler sulama imkanına kavuşacak. Bu şekilde Adıyaman ırgat kenti olmaktan kurtulacak dedi.
     İlçedeki lise sayısına da değinen Aydın, ilçe genelinde 4 olan lise sayısının 12ye çıkarıldığını dile getirdi.
     Aydın, Kahtaya 150 yatak kapasiteli modern bir devlet hastanesi yaptıklarını ve ilçe merkezine uzak olan köylerin faydalanması için de Göçeri Devlet Hastanesini vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydetti.
     Ziyarete Kahta Kaymakamı Metin Esen, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: İsmail Kaya / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER