AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı

AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı -İlçe adliyelerinin kapatılması kararı HSYKya aittir, biz bu karardan sonra yüzde 100 suçluyuz


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı İlçe adliyelerinin kapatılması kararı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna (HSYK) aittir, biz bu karardan sonra yüzde 100 suçluyuz dedi.
     Eynesil ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Tatlı, daha sonra AK Parti Eynesil İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.
     Tatlı, burada yaptığı konuşmada, ülke genelinde kapanan ilçe adliyeleri için siyasetçiler olarak büyük sıkıntı çektiklerini söyledi.
     İktidar ve muhalefet milletvekilleri olarak TBMMde alınan kararın yanlışlığını savunduklarını ifade eden Tatlı, Kararın alınmasının Adalet Bakanlığıyla hiçbir alakası yoktur. İlçe adliyelerinin kaldırılmaması gerekir. İlçe adliyelerinin kapatılması kararı HSYKya aittir. Burada bir kusur varsa bu kusur siyasetçi olarak bizlere aittir. Biz bu karardan sonra yüzde 100 suçluyuz dedi.
    
     Muhabir: Fikret Bodur / Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER