AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk,

AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk, GGDyi ziyaret etti


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun Gazeteciler Derneğini (GGD) ziyaret etti.
     Öztürk, dernek lokalindeki ziyarette yaptığı konuşmada, basının demokrasinin olmazsa olmazlarından ve dördüncü kuvvet olduğunu söyledi.
     Oldukça zor şartlar altında çalışan basın mensuplarının çalışma koşullarına yönelik yapılacak yasal düzenlemeleri her zaman destekleyeceklerini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:
     Bizler her zaman gazetecilerle uyum içinde bulunuyoruz. Erdemli bir meslek olan gazetecilik, fikir üretmek olarak da değerlendirildiğinde son derece anlamlıdır. Dernek üyelerinin basın ahlakına uygun çalıştıklarını düşünüyorum. Bizler birbirimizin varlık sebebiyiz ve gazetecilere her konuda her zaman destek olmaya hazırız.
     GGD Başkanı Bekir Bayram ise Anadolu basınında sosyal güvencesi eksik, maaş sıkıntısı çeken, haber alma konusunda zorluk yaşayan gazetecilerin her türlü zorluğa rağmen büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti.
     Bayram, geçmişte olduğu gibi bugün de gazetecilere yıpranma payı verilmesini istediklerini vurgulayarak, Bu konuda Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın ortak bir çalışma içinde olduğunu biliyoruz. Bu çalışma sonucunda gazetecilerin yararına bir karar çıkmasını umut ediyoruz. Tüm yetkililerin de buna destek olmasını arzuluyoruz diye konuştu.
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER