AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi -AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Üçkaya: Bazı partiler bırakın kadınlarımızı aynı amaç ve fikirde bir araya getirmeyi, böylesi coşkulu bir kalabalıkla kongre bile yapamıyorla


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresini anımsatarak,
     Bazı partiler bırakın kadınlarımızı bir amaç uğruna aynı fikirde bir araya getirmeyi, böylesi coşkulu bir kalabalıkla kongre bile yapamıyorlar dedi.
     Üçkaya, yaptığı yazılı açıklamada, AK Partinin kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyen bir parti olduğunu belirterek, girdiği her seçimden birinci parti olmasının ve oylarının artırmasının sebebinin Halk Hareketi olmasıyla birlikte Kadın Hareketi olduğunu kaydetti.
     Eskişehirde de kadınların AK Partiye katılımının gün geçtikçe artarak devam ettiğini ifade eden Üçkaya, şunları bildirdi:
     Şu anda ulaştığımız toplamda üye sayımız 62 bin iken, sadece kadın üyelerimiz 26 bin 500 kişi. Bu katlanarak artan gücün, kalabalıklar ya da bir yığın olmadığı ancak örgütlü sosyal grup olduğunu söylememiz gerekir. İstenildiği zaman hemen toplanabilen, ortak bir amacı olan, birbirilerine destek olan, güçlü bir kadın topluluğumuz var. İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak, Eskişehirdeki her sokağa, caddeye, apartmana ve daireye giriyor, kadınlarımızla bir araya geliyor ve gece gündüz çalışarak kadınlarımızla birlikte durmadan yola devam ediyoruz.
     Üçkaya, Eskişehirde AK Partili kadınların bu güçlü kadın topluluğunu AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresinde gösterdiğinin altını çizerek, Bazı partiler bırakın bu şekilde teşkilatlanmayı, bırakın kadınlarımızı aynı amaç ve fikirde bir araya getirmeyi böylesi coşkulu bir kalabalıkla kongre bile yapamıyorlar. İl Kadın Kollarımızın gece gündüz çalışmaları sonrası çok şükür bir çok partinin toplam üye sayısından bile fazla bir hanım üye sayısına ulaştık ve Genel Merkez Kadın Kolları Kongresine katılarak, destek verdik ifadelerini kullandı.
     (FD-MRS)
<< Önceki Haber AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER