AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: -Batı Karadeniz Bölgesi için hayati önem taşıyan Filyos Liman Projesini yakından takip ediyoruz


KARABÜK (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Batı Karadeniz Bölgesi için hayati önem taşıyan Filyos Liman Projesini yakından takip ediyoruz dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Filyos Liman Projesinin çok yakından takip ettiğini ve bitimine kadar bu işin ucunu bırakmayacaklarını söyledi.
     Bölgenin ekonomisine büyük katkı sağlayacak bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi için fon çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Şahin, Projenin önemi herkes tarafından bilinmektedir. Bu projenin yapımına fon çalışmaları tamamlandığında başlanacak. Avrupa Birliği fonları ile liman inşaatının başlaması konusunda ilgili bakanlık ve kurumlarla bir mutabakata vardık. Avrupa Birliğine sunulacak dosya hazırlandı. İlgili bakanlıklardan gerekli raporlar alındı. Avrupa Birliğinin fon ayırabilmesi için bazı talepleri var. Bu talepleri yerine getirmek zaman aldı. Şimdi dosya Avrupa Birliğine sunuluyor. Batı Karadeniz Bölgesi için hayati önem taşıyan Filyos Liman Projesini yakından takip ediyoruz. Dosya gözetimim altında. Gerekli fonlar temin edildiğinde inşaat hemen başlayacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER