AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz: -AK Parti iktidarı, tarihinde en önemli güven ve istikrarın temsilciliğini yapmış bir iktidardır -(Kabine değişikliği iddiası) Hükümette bakanların değişmesi, sadece ve sadece Başbakanı


ADANA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti iktidarı, tarihinde en önemli güven ve istikrarın temsilciliğini yapmış bir iktidardır dedi.
     Kapusuz, partisinin il teşkilatını ziyaretinde yaptığı açıklamada, 2013ün, barışa, kardeşliğe, demokrasiye, ülkenin huzur ve refahına, istikrarına katkı sağlamasını temenni etti.
     AK Parti olarak seçimlerden seçimlere halkı hatırlayan, toplantılar yapan bir parti olmadıklarını belirten Kapusuz, şöyle konuştu:
     Başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız olmak üzere, bakanlarımız, genel merkezimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız sürekli hareket halinde. Hizmet etmek, hizmette başarıyı sürdürebilmek ve kalıcı kılmak için halktan kopmadan, halkın içinde bütün çaba ve gayretleri sürdürmek, halkı dinlemek, paylaşmak, sıkıntıları yerinde tespit etmek ve mümkün olan çözüm önerilerini de hayatiyet kazandırıp yola devam etmek durumundayız. Yine bu vesileyle Adanadayız.
     Kapusuz, kabinede değişiklik olacağı yönündeki iddialarla ilgili bir soruya, şöyle cevap verdi:
     Siyasette hep bu kabine değişiklikleri, seçimlerin erkene alınması ve benzeri bazı şeyler sıkça kullanılır. Ve tabi AK Parti iktidarı, tarihinde en önemli güven ve istikrarın temsilciliğini yapmış bir iktidardır. Şöyle bir bakın, 1970-1980 döneminde 10 yılda 12 hükümet değişikliği, 1990-2000 döneminde 9 hükümet değişikliği olmuştur. 10 yılda AK Parti iktidarı öyle olmuştur ki, bakanlarımız ilk günden başlayıp bu güne kadar bakanlık yapmaktadır. Tabi hükümette bakanların değişmesi, sadece ve sadece Başbakanın yetkisindedir, bilgisindedir. Mühim olan o koltuklarda kimin oturduğu değil, hizmetin devam etmesidir. Şu anda kabinemiz çok başarılı bir şekilde hizmetlerine devam ediyor. Ama yılbaşı olması, bütçenin geçmiş olması ve böyle bir beklentinin ister içeriden ister dışarıdan gündemde tutulması, siyasette doğal olan bir iş. Onun dışında Başbakanın dışında kim ne söylüyorsa bu konuda yorum yapıyordur, tahminde bulunuyordur. Yoksa böyle bir ihtiyaç var mı- derseniz, bana göre ihtiyaç da yok.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER