AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik : (1) -Suriyedeki devlet devlet olmaktan çıkmıştır. Katliam şebekesine dönüşmüştür. Dolayısıyla her türlü silahı kullanabilir. Kimyasal silah kullanması da bir ihtimal. Ama kesin olmadan bir


ADANA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Suriyedeki devlet devlet olmaktan çıkmıştır. Katliam şebekesine dönüşmüştür. Dolayısıyla her türlü silahı kullanabilir. Kimyasal silah kullanması da bir ihtimal. Ama kesin olmadan bir şey söylememek lazım dedi.
     Partisinin Yüreğir ilçe teşkilatınca düzenlenen iftar yemeğine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Adanaya gelen Çelik, havaalanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Çelik, ülkelerindeki olaylarda vücutlarında yanıklar oluşan ve Adanada tedavi altına alınan 16 Suriyelinin kimyasal silahla yaralandıkları yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, yaralanmanın neyle veya ne tür bir silahla olduğu yönünde bir bilgisinin bulunmadığını söyledi.
     Suriyeli yaralıları hastanede ziyaret edeceğini ifade eden Çelik, Suriyedeki devlet devlet olmaktan çıkmıştır. Katliam şebekesine dönüşmüştür. Dolayısıyla her türlü silahı kullanabilir. Kimyasal silah kullanması da bir ihtimal. Ama kesin olmadan bir şey söylememek lazım. Sınıra Türk Silahlı Kuvvetlerinin kimyasal saldırıya karşı taburları yerleştirilmişti gereken tedbirler alınmıştı. Ama her halükarda Halepteki durumun kritikliği yüzünden, Esed rejiminin daha ciddi katliamlara başvurma tehlikesi var dedi.
     (sürecek)
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER