AK Parti Espiye ilçe danışma toplantısı

AK Parti Espiye ilçe danışma toplantısı


GİRESUN (A.A) - AK Parti Espiye ilçe danışma toplantısı yapıldı.
     Öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Espiye Belediye Başkanvekili Nazım Özkul, AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Parti Espiye İlçe Başkanı Kemal Akkaya ve partililer katıldı.
     Milletvekili Geldi, burada yaptığı konuşmada, iktidar partisi milletvekillerinin belirli bir koordinasyon içinde çalıştıklarını belirtti.
     Giresun ilinin ve ilçelerinin kalkınması için gayret sarf ettiklerini ifade eden Geldi, Bizler bugüne kadar her zaman halkımızın yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Halkımıza hizmet için yola çıktık. Hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.
     AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk ise hükümetin Giresunda önemli çalışmalara imza attığını vurgulayarak, Espiye ilçe teşkilatının çalışmalarından da memnunuz. Espiye ilçesi, milletvekili seçiminde en fazla oy veren ilçe olması nedeniyle ödüllendirilmiştir. Bu başarılı çalışmalarının devamını diliyorum diye konuştu.
     (FB-ANL-ORH)
<< Önceki Haber AK Parti Espiye ilçe danışma toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER