AK Parti Erzurum İl Başkanı Kılıç:

AK Parti Erzurum İl Başkanı Kılıç: -Oluşturulacak, Kent Ekonomileri Formu ile şehrin sorunlarını ortak akılla belirleyerek, ilgili bakanlıklara ileteceğiz


ERZURUM (A.A) - AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Oluşturulacak, Kent Ekonomileri Formu ile şehrin sorunlarını ortak akılla belirleyerek, ilgili bakanlıklara ileteceğiz dedi.
     Kılıç, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, şehrin sorunlarının çözümü için geniş katılımlı ekonomi formu oluşturulacağını söyledi.
     Oluşturulacak formdaki çalışmaların sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve üniversitelerin temsilcilerinin katılımıyla yapılacağını belirten Kılıç, şöyle konuştu:
     Oluşturulacak, Kent Ekonomileri Formu ile şehrin sorunlarını ortak akılla belirleyerek, ilgili bakanlıklara ileteceğiz. Amacımız kentin sorunlarının çözümünde ve belirlenmesinde ortak akıl oluşturmak. Her kesimin fikrini ve görüşünü alarak sorunlara eğilmek. Bunun için istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Belirlenen sorunların çözümü için takipçi olacağız.
     Kılıç, çözüm süreci hakkında kamuoyunda bazı yanlış anlamaların oluştuğunu ifade etti.
     Çözüm sürecine herkesin katkı sağlaması gerektiğini dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:
     Çözüm sürecinde Başbakanımızın söylemediği kelimeleri söylemiş gibi lanse edilmesi yanlış anlamalara neden oluyor. Çözüm sürecinde elini, taşın altına koyan ve çabalayan kişi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Çözüm sürecinde herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Ayrıca Erzurumda ot ve saman alımı için toplanan paralarla ilgili Ardahan milletvekili Erzurumda şov yapıyor. Bu işte şov yapanlara kimse kanmasın. Hızlı tren projesi hakkında ise yine kamuoyunda yanlış anlamalar var. Hızlı tren projesi aşama aşama yapılıyor ve Erzurumun bu projenin içinde yer aldığını herkes bilmeli.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber AK Parti Erzurum İl Başkanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER