AK Parti Erzincan İl Teşkilatından Sorguna

AK Parti Erzincan İl Teşkilatından Sorguna ziyaret


KONYA (A.A) - AK Parti Erzincan İl Teşkilatı, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgunu ziyaret etti.
     Sorgun, ziyarette yaptığı konuşmada, pazar günü Ankarada gerçekleşen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresini değerlendirerek, kongrenin uluslar arası nitelikte bir kongre olduğunu söyledi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sorgun, Erzincanın şehir yapısı, insanı ve doğasıyla Türkiyenin en güzel kentlerinden biri olduğunu belirtti.
     Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren Sorgun, Dün Ankarada büyük kongremiz vardı. Bizler de il teşkilatı olarak 2 bin 500ü aşkın teşkilat mensubuyla kongremize katıldık. Ben, kongremizin partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum diye konuştu.
     AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy ise kendilerini kabul ettikleri için Sorguna teşekkür ederek, Erzincan ve il teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Pazar günü yapılan kongreyi değerlendiren Başsoy, amaçlarının partiye, millete ve ülkeye faydalı olmak olduğunu vurguladı.
     Konyaya kazandırılan Konya-Ankara arası hızlı tren hakkında da konuşan Başsoy, İnşallah Erzincan-Konya arası da hızlı tren yapılır ve Konya ile Erzincan kardeş şehir olur dedi.
     Ziyaret sonunda Sorgun, Başsoya günün anısı olarak Hz. Mevlananın eseri olan Mesneviyi hediye etti.
     Ziyarete, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yazlık, Mustafa Dündar, Mustafa Varol ile İl Sekreteri Serpil Yakut katıldı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Erzincan İl Teşkilatından Sorguna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER