AK Parti Ergani İlçe Başkanı Kaya:

AK Parti Ergani İlçe Başkanı Kaya: Herkese eşit hizmet veriyoruz


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Kaya, kimsenin siyasi görüşüne bakmadan herkese eşit şekilde hizmet ettiklerini söyledi.
     Kaya, yaptığı açıklamada, AK Partinin insana hizmet anlayışı ile hareket eden bir parti olduğunu, partilerinin Türkiyede ilkleri gerçekleştiren bir parti olduğunu belirtti.
     Göreve geldiklerinden beri halkla birlikte olduklarını bildiren Kaya, ilçenin gelişmesi, kalkınması noktasında herkese görevler düştüğünü, Erganiye birçok hizmet getirdiklerini kaydetti.
     AK Partinin bir hizmet partisi olduğunu ifade eden Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Herkese eşit hizmet veriyoruz. Halkımız arsında hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit mesafedeyiz ve adaletli davranmaya gayret ediyoruz. Bizim dönemimizde ilçede particilik hegemonyası bitmiştir. Biz de önceki hükümetler sadece kendi partilerini ön planda tutmuş diğer vatandaşları ötelemiş, vatandaş hükümet partisinin temsilcileri olmadan kurumlara gidemez hale gelmişti. Türkiyede çok büyük hizmetlere imza atarken adaleti de elden bırakmadık. Biz tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırdık. Öyle bir güzel ülkede yaşıyoruz ki barış ve huzurun olması için herkesin artık elini taşın altına koyması gerekir.
    
     Muhabir: Ekrem Senvar / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Ergani İlçe Başkanı Kaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER