AK Parti Ergani İlçe Başkanı Kaya:

AK Parti Ergani İlçe Başkanı Kaya: AK Parti olarak 11 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık, şimdi önümüzdeki 11 yıla bakıyoruz


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Kaya, AK Parti olarak 11 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık, şimdi önümüzdeki 11 yıla bakıyoruz dedi.
     Kaya, yaptığı açıklamada, Büyük millet büyük güç hedef 2023 vizyonu ile temellendirilen 4. olağan kongrenin coşkulu ve duygulu bir atmosfere sahne olduğunu belirterek, kongrenin çok sayıda yerli ve yabancı misafirlerin katılımıyla gerçekleştiğini hatırlattı.
     Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğanın konuşmasının gıpta ve gözyaşlarıyla dinlendiğine dikkati çeken Kaya, Genel Başkanımız Erdoğanın sevgiliye hitap eden mısraları ile başlayan muhteşem konuşması Arena Spor Salonunun içindeki ve dışındaki binlerce kişi tarafından, gıptayla ve gözyaşlarıyla takip edildi. Siyaset, toplum temelinde AK Parti 2023 siyasi vizyonu, tüm dünyada bir siyaset manifestosu olarak algılanmakta ve okunmaktadır. AK Parti olarak 11 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık, şimdi önümüzdeki 11 yıla bakıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ekrem Senvar/ Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Ergani İlçe Başkanı Kaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER