AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu:

AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: -Edirne Bursanın oğlu, İstanbulun da babasıdır. Evlatlar babalarına iyi bakmak zorunda


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu,Edirne Bursanın oğlu, İstanbulun da babasıdır. Evlatlar babalarına iyi bakmak zorunda dedi.
     AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşan Müezzinoğlu, AK Partinin milletin partisi olduğunu, Edirnenin geleceğine katkı sağlamak isteyen herkese partinin kapısının açık olduğunu söyledi.
     Müezzinoğlu, Edirneye geldiğim günden beri söylediğim bir cümle var. Edirne Bursanın oğlu, İstanbulun da babası. Evlatlar babalarına iyi bakmak zorunda. İstanbul da Edirneye iyi bakmak zorunda. Ben bu anlamda İstanbulun Edirneye duyarlılık göstermesinden dolayı başkanım Aziz Babuşcuya teşekkür ediyorum. Ayrıca, 14 Ağustosta Saraçlar Caddesinde 5 bin kişilik bir iftar vermek için iftar tırlarından birini istiyoruz diye konuştu.
     AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da partililerden ramazan ayında iftarda sık sık gönül sofralarına misafir olmalarını istedi.
     Sokak iftarlarını önemsediklerini belirten Babuşcu, Geleneksel hale gelen sokak iftarlarımız vatandaşlarımız tarafından çok beğeniliyor. Bu yıl, sokak iftarlarında milletimizle birlikte olmanın, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazana sahip olan bir medeniyetin çocukları olarak, bu ayı en güzel şekilde yaşamak için çalışıyoruz dedi.
     Babuşcu, yerel seçimler için AK Partinin çalışma stratejisini partililere anlattı.
     AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ise düzenledikleri sokak iftarlarına vatandaşları davet etti.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER