AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Yörük: -AK Parti iktidarıyla kadınlara verilen haklar ve özgürlükler genişledi


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük, AK Parti iktidarıyla kadınlara verilen haklar ve özgürlükler genişledi dedi.
     Lozan Asfaltı Caddesindeki parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Yörük, AK Partinin kadınlara ve kadın haklarına önem verdiğini söyledi.
     AK Partinin her zaman kadın-erkek eşitliğinden yana olduğunu belirten Yörük, Geçtiğimiz günlerde, Edirnede 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulması olayını hep birlikte gördük. Adli merciler ve ilgili kurumlar bu olayla ilgili işlemleri yapmaktadır. Devlet küçük kız çocuğuna sahip çıkmıştır. Ayrıca, mecliste kadın istismarı ve aile içi şiddete yönelik kanunlar çıkarıldı. AK Parti iktidarıyla kadınlara verilen haklar ve özgürlükler genişledi diye konuştu.
     Yörük, AK Partinin, sosyal devlet anlayışıyla hareket ettiğini dile getirerek, Kadınlar AK Partide süs olarak kalmamıştır. Cumhuriyet tarihinden bu yana yüzde 14lük rakamla mecliste en fazla kadın bulunduran partiyiz. Öte yandan, AK Parti döneminde kadın konuk evleri ve aile dayanışma merkezi sayısı da artmıştır dedi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER