AK Parti Edirne İl Başkanlığından iftar

AK Parti Edirne İl Başkanlığından iftar -AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu: İstanbul olarak Edirne de kabul ederse gelecek Ramazanlarda bu komşuluğu daha kalıcı hale getirmeyi düşünüyoruz


EDİRNE (A.A) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul olarak Edirne de kabul ederse gelecek Ramazanlarda bu komşuluğu daha kalıcı hale getirmeyi düşünüyoruz dedi.
     Esentepe Mahallesinde düzenlenen iftara vatandaşlar ilgi gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ak Partinin Edirnenin mahalle ve ilçelerinde iftarlar düzenlediğini hatırlattı.
     Ramazan ayının rahmet iklimi ile dünyaya geldiğini belirten Babuşçu, Ramazan ayında sofralarımıza bereket iner. Bu ayda kardeşlik vardır. Biz de istedik ki ancak paylaşırsak kardeş olabiliriz. Paylaşma düşüncesiyle Edirneli vatandaşlar ile birlikte olmayı tercih ettik. Sizler de komşuluk ilişkileri içerisinde bizleri misafir ettiniz. İstanbul olarak Edirne de kabul ederse gelecek Ramazanlarda bu komşuluğu daha kalıcı hale getirmeyi düşünüyoruz. Ramazanın hepimiz için, ülkemiz için, barış ve esenlik adına kalıcı olmasını diliyorum. Sadece bir ayda değil, on bir aya bu rahmetin yayılmasını diliyorum diye konuştu.
     AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da Edirnede bu yıl Ramazan ayı ve iftar sofralarının Ak Partinin düzenlediği iftar yemekleriyle farklı yaşandığını söyledi.
     Ramazanın ilk gününden itibaren iftar yemeği verildiğini belirten Müezzinoğlu, İftar sofralarının organizasyonunu Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı yapıyor. Desteklerinden dolayı, başta il başkanı Aziz Babuşçu ve Ak Parti İstanbul Milletvekillerine teşekkür ediyorum dedi.
     Müezzinoğlu, gelecek yıl da Ramazan ayında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı organizasyonuyla Edirnede iftar programlarının düzenleneceğini kaydetti.
     AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve de Ak Partinin Edirnede düzenlediği mahalle iftarlarının komşuluk ilişkilerini geliştirdiğini ifade etti. İftar programlarında vatandaşların sosyal paylaşım yaptığını ve birbirlerini tanıdığını belirten Kahve, Ak Partinin Ramazan ayının sonuna kadar Edirnede her gün ayrı mahallede iftar yemeği vereceğini kaydetti.
     İftar yemeğinin ardından sema gösterisi sunuldu.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber AK Parti Edirne İl Başkanlığından iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER