AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve:

AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: -Edirnede 20 dakikalık yağış sonucu birçok evi su bastı, bir an önce altyapı sorununa çözüm bulunmalı


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, 20 dakikalık yağış sonucu birçok evi su bastığını belirterek, bir an önce altyapı sorununa çözüm bulunması gerektiğini söyledi.
     Londra Asfaltı Caddesindeki il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan Kahve, ekim ayında orta şiddetli yağış sonucu kentin kötü bir manzarayla karşılaştığını ifade etti.
     Edirnedeki altyapının belediyenin asli işlerinden biri olduğunu anlatan Kahve, Edirnede 20 dakikalık yağış sonucu birçok evi su bastı. Bir an önce altyapı sorununa çözüm bulunmalı. Amacımız, meydana gelen üzücü olayların ardından siyaset yapmak değildir ancak bu sorunları belediyenin tedbir amaçlı değil, asli işleri arasında görmek istiyoruz diye konuştu.
     Yerel seçimlerin erkene alınmasına BDP ve CHPnin karşı çıktığını ifade eden Kahve, AK Partiyi izlediği siyasetten ötürü eleştirenleri aynı yerde görüyoruz. Edirnelilerin bunu değerlendirmesini istiyorum. AK Parti olarak seçime her zaman hazır bir partiyiz. Edirnenin de yerel yönetimde AK Parti iktidarına ihtiyacı var. Edirneye daha iyi hizmet etmek ve Edirnenin hizmetten yararlanması için belediye seçimlerinde de AK Parti yönetiminin başa geçmesi gerekiyor şeklinde konuştu.
     AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük ise ekim ayında meme kanserine ilişkin Edirnede çeşitli bilgilendirme faaliyetleri yapıldığını söyledi. Kadınların banyo öncesi kendilerini kontrol edebileceğini belirten Yörük, meme kanserinde erken teşhisin önemli olduğunu kaydetti.
     Yörük, Edirnelilerin her türlü sorunuyla ilgilendiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER