AK Parti Diyarbakır Milletvekili Hamzaoğulları:

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Hamzaoğulları: Diyarbakırsporu pazar günü oynayacakları maçta yalnız bırakmayalım


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Diyarbakırspora AK Parti Diyarbakır Milletvekili Süleyman Hamzaoğullarından destek geldi.
     Olağanüstü Genel Kurulda yönetim seçilemediği için kayyuma kalma tehlikesi yaşayan, bu nedenle zor günler geçiren Diyarbakırspor Kulübünü beraberinde kulüp eski yöneticilerinden Felat Hevedanlı ile ziyaret eden Hamzaoğullları yaptığı açıklamada, 44 yıllık geçmişe sahip Diyarbakırsporun içerisinde bulunduğu durumdan kurtarılması için başta siyasiler ve il yöneticileri olmak üzere bütün Diyarbakırlılara görev düştüğünü söyledi.
     Felat Hevedanlı ile kulübü ziyaret ettiklerini, genç çocuklara moral verdiklerini kaydeden Hamzaoğulları, Sağolsun Hevedanlı beraberinde erzak ve bazı malzemeler getirmişti. Çok küçük katkı bile olsa çocuklara moral vermeye çalıştık. Takımın bu durumda olmasında çocukların hiçbir suçu yok. Hepsi Diyarbakırın öz evladıdır diye konuştu.
     Diyarbakırsporun bu zor günde yalnız bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Hamzaoğulları, pazar günü oynayacakları Oyak Renault maçında tribünleri doldurarak takımın yanında olunduğunun gösterilmesi gerektiğini bildirdi.
     Geçmişte Diyarbakırspor Kulübünde görev yapmış tüm yöneticiler başta olmak üzere taraftar ve Diyarbakırlıları maça beklediklerini aktaran Hamzaoğulları, Bu köklü kulübün bir anda kapanmasına razı olamayız. Hep beraber el ele verip bu sorunu çözmeliyiz. Diyarbakırsporu pazar günü oynayacakları maçta yalnız bırakmayalım dedi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Diyarbakır Milletvekili Hamzaoğulları: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER