AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel:

AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Büyükşehir Yasasıyla ilimizin en ücra köşesine kadar en kaliteli hizmet sunumu gerçekleştirilecektir


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Büyükşehir Yasasıyla Denizlinin en uzak köşesine kadar en kaliteli hizmet sunumunun gerçekleştirileceğini belirtti.
     Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, Denizlinin hızla gelişen ve büyüyen bir kent olduğunu belirterek, AK Parti iktidarıyla birlikte şehircilik anlamında son derece önemli yatırımlar yapıldığını, ilin dünya kentleriyle yarışır bir görünüme kavuştuğunu kaydetti.
     Toplumların gelişmişlik düzeylerinin şehirlerin güzelliğinde gizli olduğunu ifade eden Yüksel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Meclis gündeminde yer alan Büyükşehir Yasasının kabul edilmesinin ardından ilimiz büyükşehir statüsünü de kazanarak yepyeni bir yol haritasıyla rotasını ve hedeflerini daha da yükseltecek. Milletimiz aldığı hizmeti katlayarak fazlasıyla almaya devam edecektir. İlimizin en ücra köşesine kadar en kaliteli hizmet sunumu gerçekleştirilecektir. Artık tüm ilçeleriyle birlikte Denizlinin daha yaşanabilir bir kent görünümüne kavuşması için daha da vizyonunu yükseltmesi ve bu anlamda stratejiler geliştirmesi mutlaka şarttır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER