AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak:

AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: Geçen yasama yılında çıkan yasalar, Türkiyenin kaderini değiştiren son 40 yılın en büyük reform niteliğindeki yasalarıdır


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, geçen yasama yılında çıkan yasaların Türkiyenin kaderini değiştiren ve son 40 yılın en büyük reform niteliğindeki yasaları olduğunu bildirdi.
     Dalbudak, yaptığı yazılı açıklamada, Meclisin Türkiye Cumhuriyetinin daha güçlü olması için üzerine düşen yasama ve denetim faaliyetlerini hakkıyla yerine getirme çabasında olduğunu belirtti.
     Türkiye Cumhuriyetinin kurucu iradesini temsil eden Büyük Millet Meclisinin 92 yıldır hukuk devleti anlayışına dayalı millet iradesinin üstünlüğü için gayret gösterdiğini ifade eden Dalbudak, şunları kaydetti:
     Geçen yasama yılında çıkan yasalar, Türkiyenin kaderini değiştiren son 40 yılın en büyük reform niteliğindeki yasalarıdır. Genç Cumhuriyetimiz, şimdi daha bir güçlü, daha bir demokrat, halkımız daha bir özgür ve huzurludur. Demokrasimiz, bu yasalarla birlikte şimdi daha da güçlenmiştir. Bizler bu yasaları çıkartırken gelecek kuşaklarımızın daha özgür ve daha mutlu bir hayat sürmesini amaç edindik. Eminim ki gelecek kuşaklar bizim bu çabalarımızı hayırla yad edecektir.
     Dalbudak, yeni yasama yılının, ülkeye, millete ve parlamento üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER