AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak:

AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: En önemli yatırım insan kaynağına, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, bir ülke için yapılacak en önemli yatırımın insan kaynağına özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğunu belirtti.
     Dalbudak, yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanını öğrenci, öğretmen ve velilerle birlikte yaşadıklarını kaydetti.
     Türkiyenin aydınlık geleceğini inşa etmek için eğitim sisteminin sürekli kendini yenilediğini ifade eden Dalbudak, şunları kaydetti:
     Yarınlarımızı çağdaş eğitim süreciyle hazırlamak bizlerin, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin gayretleri ile olacaktır. Bir ülke için yapılacak en önemli yatırım insan kaynağına özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır. İnsanlara yaşam boyu gerekli olacak bilgi ve becerilerin temeli olan eğitim, her zaman bilimsel, sosyal ve kültürel gelişmelerin hazırlayıcısı olmuştur. Kendi kaderini ve geleceğini belirleyen, gelişmiş ve modern bir toplum olabilmenin birinci şartı iyi bir eğitimden geçmektedir.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER