AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı

AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Şahan: Türkiyenin gelişimini ve ilerleyişini göremeyen muhalefet kesimi bu gerçekleri yadsımaya devam ediyor


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, Türkiyenin gelişimini ve ilerleyişini göremeyen muhalefet kesimi bu gerçekleri yadsımaya devam ediyor dedi.
     Şahan, düzenlediği basın toplantısında, dün Mecliste verilen önergeyle gazetecilere fiili hizmet zammının tekrar verilmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.
     Türkiyenin dinamik bir toplumsal yapıya sahip olmasına bağlı olarak yapılan yeniliklerin nitelikli bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Şahan, şöyle konuştu:
     Denizlide AK Parti iktidarıyla fiziki anlamda olağanüstü bir ivme yakalamıştır. Denizlinin 8 yıllık belediye hizmetleriyle alt yapısından üst yapısına kentin parklarına kadar birçok alanda örnek alınan şehir oluştur. 2004 yılında açıkladığımız birçok proje bugün gerçekleştirilmiştir. Diğer büyük projemiz ise kongre ve kültür merkezi. Merkezi, 250 bin metrekare alana sahip İncilipınar Parkı içine yapacağız. Doğal dokuyu bozmayacağı gibi yeşil alana da zarar verilmeyecek. Burada, 2 bin kişilik, bin kişilik ve 500 kişilik konser, oyun ve toplantı salonları olacak. Türkiyenin gelişimini ve ilerleyişini göremeyen muhalefet kesimi bu gerçekleri yadsımaya devam ediyor.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER