AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı

AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Şahan: Ramazan Bayramı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsat


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, Ramazan Bayramının, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsat olduğunu belirtti.
     Şahan, Ramazan bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bayramların, küslerin barıştığı, kardeşlerin kucaklaştığı, insanların yardımlaştığı özel günler olduğunu kaydetti.
     Bayramların bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Şahan, şunları kaydetti:
     Ramazan Bayramı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsat. Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan-ı Şerifi, Denizli halkımızla birlikte geçirmeye ve bu süre zarfı içinde iftar sofralarında ve çeşitli programlarda bütünleşmeye, duygularınıza tercüman olmaya gayret gösterdik. Çünkü biz AK Parti olarak gücünü milletten alan ve bu güçle de hizmetlerimizde sınır tanımayarak yolumuza devam etmekteyiz. Yapılan ibadetlerin ve yardımlaşmanın katlanarak arttığı bugünler zenginin fakirin halinden, tokun açın halinden anlamasına vesile olmuştur. Gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, içtenlikle yaşayacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Ayten Aydın
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER