AK Parti Danışma Toplantısı

AK Parti Danışma Toplantısı -AK Parti Hatay Milletvekili Yeşildal: Son 9 yılda yapılan hizmetler, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların kat kat üstünde


HATAY (A.A) - AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, son 9 yılda yapılan hizmetlerin, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların kat kat üstünde olduğunu belirtti.
     Yeşildal, Reyhanlı ilçesinde yapılan Danışma Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı öncesinde ülkenin durumunun çok kötü olduğunu ve krizlerin yaşandığını kaydetti.
     Ülkede, memura ve çalışanlara maaşlarını ödemekte büyük zorlukların yaşandığını ifade eden Yeşildal, şöyle devam etti:
     Hamd olsun halkımızın desteği ve AK kadrolarla 3 Kasım 2002 yılından itibaren yaşamın her alanında, alt ve üst yapıda, sağlık alanında, karayolunda nereden bakarsanız bakın, ülkemiz fersah fersah yol aldı. Samimiyetin, birlikteliğin olduğu yerde bereket olur. Son 9 yılda yapılan hizmetler, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların kat kat üstünde. Bu hizmetler kervanında yerel yöneticilerimiz hizmet edenlerin en iyisi oldu. İl genel meclis üyelerimiz kırsalda tarih yazıyor ve yazmaya devam edecektir. Milletimiz her şeyin farkında. Yapılan seçimler ve çıkan sonuçlar ortadadır.
     AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci de, kentin layık olduğu hizmetleri partileri döneminde aldığını ve almaya devam ettiğini kaydetti.
     Danışma toplantısına AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
     (İSÖ-AG)
<< Önceki Haber AK Parti Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER