AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçından

AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçından , MHP İl Başkanı Toktaşa ziyaret


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 13 Mayısta gerçekleştirilen kongrede göreve seçilen MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaşa kutlama ziyaretinde bulundu.
     AK Parti Bursa İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaşı ziyaret etti.
     Sedat Yalçın, ziyaretteki konuşmasında siyasi partilerin Türkiyenin menfaati doğrultusunda bir hizmet yarışı içerisinde bulunan unsurlar olduğunu vurgulayarak, Bu hizmet yarışında, ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve Türkiyenin her alanda olabilecek en üst seviyeyi yakalayabilmesi için tüm gücümüzle çaba gösteriyoruz. Bu noktada partilerdeki karşılıklı iletişiminin çok önemli olduğuna inanıyoruz dedi.
     Türkiyenin önemli dönüşüm çalışmalarını sürdürdüğü bu dönemde MHPnin de sürece çok önemli katkılar vereceğine inandığını söyleyen Yalçın, şöyle konuştu:
     Ülkemiz bir imparatorluğun devamı olması nedeniyle önemli tarih deneyimine ve kültür birikimine sahip. Sıradan günlük meseleleri çok büyütmeden, tarihimizden aldığımız güçle kısa sürede çözebiliriz. Birliğimizi pekiştiren çalışmaları yürütürken muhalefet partileriyle de işbirliği içerisinde olarak, onların görüşlerini de dikkate alan bir anlayışla, biz de Bursada çalışmalarımızı yürütmek istiyoruz.
     Kentsel dönüşüm konusuna da değinen AK Parti İl Başkanı Yalçın, Bursada yürütülecek kentsel dönüşüm faaliyetleri, kentin kimliğini ve sosyal boyutunu dikkate alarak yapılmalı. AK Parti olarak toplumun yararına partiler üstü bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu çalışmaya MHPnin de mutlaka katkı vereceğine inanıyorum diye konuştu.
     MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ise parti olarak kentsel dönüşümü önemsediklerini, özellikle yüzde 70i kaçak yapılardan oluşan Bursada bu dönüşümün çok sağlıklı bir şekilde yapılmasını gerektiğini belirterek Kentsel dönüşüme MHP olarak Evet diyoruz ama siyasal ve üniter yapıdaki dönüşüme de karşı duruyoruz. Siyasi partiler olarak Bursanın marka kent olabilmesi için ortak aklı ortaya koymamız gerekiyor dedi.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan/Tarık Üzgün
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER