AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Tüm ilçelerimize altyapı, üstyapı ve yatırımlar anlamında hizmetler yapmaya devam ediyoruz


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, tüm ilçelerde altyapı üstyapı ile yatırımlar anlamında hizmet etmeye devam ettiklerini bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların taleplerini, en küçüğünden en büyüğüne kadar ısrarlı takip ederek gerçekleşmesine çalıştıklarını kaydetti.
     İlçelerde, beldelerde ve köylerde sürekli eksikliklerin giderilmeye çalışıldığı belirten Özçelik, Her geçen zamanda hizmetlerin arttığını görüyoruz. Buna rağmen hala yapılması gereken ve yapılacak işler vardır. Tüm ilçelerimize altyapı, üstyapı ve yatırımlar anlamında hizmetler yapmaya devam ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Açıklamasında, kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Özçelik, şunları kaydetti:
     2010 yılında dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile görüşmeler yapılarak İbrahim Kafesoğlu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine tahsis edilerek, Tefenniye Meslek Yüksek Okulu kazandırılmıştır. Sağlık Bakanımız ile 2004te görüşmemizde tamamlanmasını istediğimiz hastane olmuştur. Emniyet binası, ilçemizin en yeni ve güzel kamu binalarından birisi olacaktır. Tefenni Çaylı Barajı ve Sulaması inşaatına başlanmış olup, büyük bir aksilik olmazsa 2013 sonunda bitirilmesi planlanmaktadır. TOKİ konutları, Tefenniye mutlaka yapılmasını arzu ettiğimiz bir hizmettir. Her hayırlı işin muzır manisi nasıl olursa bu hizmetimizde de birçok bürokratik engellerle karşılaştık tek tek sorunları aşarak iyi bir sürece girmiş bulunuyoruz.
     Özçelik, köylerde kanalizasyon, kilit parke, içme suyu, sulama suyu, yol çalışmalarının da süratle devam ettiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER