AK Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu

AK Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu Toplantısı -AK Parti İl Başkanı Öztürk: -Milletimiz samimi olanla gayriciddi olanı ayırt etmeyi biliyor


MUĞLA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, milletin samimi olanla gayriciddi olanı ayırt etmeyi bildiğini söyledi.
     Bodrumdaki bir otelde düzenlenen AK Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Nihat Öztürk, parti olarak Muğla genelinde ikinciliğe tahammülleri olmadığını, Bodrumda ve Muğla genelinde iktidar olmak istediklerini kaydetti.
     Öztürk, AK Partili olmanın, ilçe başkanı olmanın kolay bir iş olmadığını, partililerin seçimler için kapı kapı dolaşarak çalışması gerektiğini ifade etti.
     AK Partinin her zaman takip edilen, yaptıklarıyla marka olmuş ve model oluşturmuş bir parti olduğunu belirten Öztürk, özellikle yerel yönetimlerde başarılar elde ettiklerini anlattı.
     Eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonun yaşanan hukuki sürecin sonunda cezaevine girdiğini kaydeden Öztürk, O zaman birileri hemen AK Partiye, Bodrumdan çamur atmaya kalktı. O zaman dediler ki Bu işi AK Parti yaptı. Savunamadık bile kendimizi. Sanki bizim yargıçların üzerinde hegemonyamız varmış, sanki savcıları biz yönetiyormuşuz gibi... Sanki benim Başbakanım içerde 6 ay yatmamış gibi... Üzerimize böyle bir karalama attılar dedi.
     Öztürk, yaşanan sürecin ardından CHPli milletvekillerinin ve bazı kişilerin Bodrumdan AK Parti aleyhine açıklamalar yaptığını ifade etti. Öztürk, şöyle konuştu:
     Ne dediler- Sanki Kocadonu çok seviyorlarmış gibi... Buradan bile siyasi rant elde etmeye çalıştılar. Şehitlerimiz üzerinden nasıl rant elde etmeye çalıştılarsa, oradan da elde etmeye kalktılar. Milletimiz samimi olanla gayriciddi olanı ayırt etmeyi biliyor. Ne oldu sonra- Kim oturdu belediye başkanlığı koltuğuna- Niye teslim etmediniz koltuğu DPlilere- Hem koltuğa oturacaksın hem belediye başkanlığını CHPliye vereceksin, sahte gözyaşı dökeceksin, sonra da AK Partilileri suçlayacaksın.
     Öztürk, AK Partinin halkın partisi olduğunu, gücünü halktan aldığını ve yine milletten gelen güçle Bodrum için en iyi adayı çıkaracaklarını söyledi.
     AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül ise AK Partinin 2009 yılında Bodrum yarımadasındaki oy oranının yüzde 14.6, DPnin yüzde 15, MHPnin yüzde 19, CHPnin ise yüzde 45 olduğunu hatırlattı.
     2010 referandumunda evet oylarının yüzde 20 olduğunu belirten Algül, 2011 genel seçimlerde referandumda aldığımız evet oylarının üzerine 3 puan koyarak, yüzde 23 ile ikinci parti olduk. Tüm yarımadada önümüzdeki yerel seçimleri alacağımıza yürekten inanıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımızın yapılanmasıyla ciddi bir açılım sağlanmıştır diye konuştu.
     Konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara rozet takıldı.
     Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER