AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Huğludan

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Huğludan yol müjdesi


KONYA (A.A) - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir-Konya karayolunda duble yol, Gembos güzergahlı Yeni-Konya Antalya karayolunda ise yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 2014 yılında her iki yolun da hizmete açılmasını beklediklerini söyledi.
     Huğlu, ilçe teşkilatı mensupları ile birlikte Beyşehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Murat Yılmaza yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Huğlu, nakliyeciliğin ve şoförlüğün ne demek olduğunu yakından bildiğini, direksiyon başında saatlerce, sabırla çalışmanın kolay olmadığını belirtti.
     Şoför esnafının evlerinden günlerce uzakta ekmeklerinin mücadelesini verdiğini vurgulayan Huğlu, taşımacılık sektörünü yakından ilgilendiren bölgedeki yol çalışmaları konusunda bilgiler verdi.
     Beyşehir-Konya arasındaki duble yol çalışmalarının sürdüğünü belirten Huğlu, 2014e doğru bu yolun hizmete gireceğini söyledi.
     Kamuoyunda Gembos Yolu olarak bilinen Konyayı Antalyaya Gembos istikametinden daha kısa yoldan bağlayacak Yeni Konya-Antalya yolu yapım çalışmalarının da devam ettiğini belirten Huğlu, Antalya tarafında da çalışmalar devam ediyor. Bu bölümde 20 kilometrelik bir bölümün ihale çalışmaları yapılıyor. Bu 20 kilometrenin içerisinde 2,5 kilometrelik bir tünel de bulunuyor. Anormal bir durum olmazsa bu yolun da trafiğe 2014 yılında açılmasını bekliyoruz dedi.
     Beyşehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nakliyeci esnafını da yakından ilgilendiren yol çalışmalarının büyük bir hızla devam ediyor olmasını görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
    
     Muhabir : Şeref Yaşar
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Huğludan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER