AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: -Eskiden ranta ve faize giden paralar, artık milletimizin hizmetine aktarılıyor


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Eskiden ranta ve faize giden paralar, artık milletimizin hizmetine aktarılıyor dedi.
     Tunç, partisinin 75. Yıl Konferans Salonunda düzenlenen Ulus İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, partilerinin iktidarda 10 yılını doldurduğunu hatırlatarak, bunun bir rekor olduğunu ve Başbakan Recep Tayip Erdoğanın en uzun süre başbakanlık yaparak tarihe geçtiğini söyledi.
     Milletin, partilerine her seçimde giderek artan bir destekle sahip çıkmasının sebebinin krizlerle boğuşan ülkeyi uçurumun kenarından alıp, siyasi istikrara kavuşturması, her alanda büyük yatırımlarla ülkeyi büyütmesi ve demokrasinin standartlarını yükseltmesi olduğunu ifade eden Tunç, şöyle konuştu:
     Artık, ileri demokrasi, güçlü toplum ve lider ülke hedeflerimiz ile bütünlük arz edecek şekilde büyük ekonomiyi inşa etmek için çalışan bir iktidar var. Kriz dönemleri geride kaldı. Demokrasiye müdahale dönemleri, karanlık odalarda plan yapma, milletimizi kaosa sürükleme senaryoları artık tarihe karıştı. AK Parti iktidarı ile Türkiye hukukun hakim olduğu, her vatandaşın hakkını arayabildiği bir ülke haline gelmiştir. AK Partiden önce toplanan vergilerin yüzde 86sı faize gidiyordu. Bu rakamı yüzde 15e düşürdük. Eskiden ranta ve faize giden paralar, artık milletimizin hizmetine aktarılıyor
     Toplantıya İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İlçe Başkanı Mustafa Kuru, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER