AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Bu müstesna ayda (ramazan), yoksulların gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması için, Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için azami gayreti göstermeliyiz


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ramazan ayında yoksulların gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması için, Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için azami gayreti gösterilmesi gerektiğini bildirdi.
     Tunç, ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu ayın, rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olduğunu belirterek, 12 ayın sultanı olan ramazanın, birlik ve beraberliğin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının artmasına vesile olmasını diledi.
     Ramazan ayında Müslümanların, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini gösterdiğini anımsatan Tunç, Bu ayda yardımlaşma ve dayanışma duyguları doruğa çıkmaktadır. Bu müstesna ayda yoksulların gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması için, Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için azami gayreti göstermeliyiz. Ramazan ayında kazandığımız güzel hasletlerimizin, ramazandan sonra da devam etmesi önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle İslam aleminin ve Bartınlı hemşehrilerimizin mübarek ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum duygularını dile getirdi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER