AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan:

AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan: -Ankarada Borun özelleştirilmesi konusunda verdiğim mücadelede dediğimiz oldu ve özelleştirme söz konusu bile olmadı


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Ankarada Borun özelleştirilmesi konusunda verdiğim mücadelede dediğimiz oldu ve özelleştirme söz konusu bile olmadı dedi.
     Öztaylan, Eti Maden İşletmeleri Lokalindeki iftar yemeğinde, bor madenlerinin özelleştirilmesi konusunun, bazı çevrelerce manipule edilerek bilinçli ve kasıtlı olarak saptırıldığını söyledi.
     Bu konuda haksız ve yersiz bir kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Öztaylan, şöyle konuştu:
     Ben açıklama yaptım özelleşmeyecek diye, yetmedi Genel Başkan Yardımcımız A.Edip Uğuru getirdim açıklama yaptırdım, o da yetmedi Çalışma Bakanı Faruk Çeliki getirdim oda açıklama yaptı, özelleşmeyecek diye... Ben Bor işçileriyle yaptığım toplantıda söz vermiştim Borlar özelleşirse milletvekilliğinden de partimden de istifa ederim diye. Sonrasında CHP milletvekili Havutça ve MHPli Milletvekili Özgener şahittir, borlar konusunda Ankarada verdiğim mücadelede dediğimiz oldu ve özelleştirme söz konusu bile olmadı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER