AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan:

AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan: -Bandırmada Bandırmanın il olmasını benden daha çok isteyecek, o şerefe nail olacak biri olduğunu zannetmiyorum


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bandırmada Bandırmanın il olmasını benden daha çok isteyecek, o şerefe nail olacak biri olduğunu zannetmiyorum dedi.
     Öztaylan, partisinin İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, Alanya il yapılacakmış, Bandırma neden yapılmadı- şeklindeki sorusu üzerine Öztaylan, şöyle konuştu:
     Bandırmada Bandırmanın il olmasını benden daha çok isteyecek, o şerefe nail olacak biri olduğunu zannetmiyorum. Ben DYP milletvekiliyken, Süleyman Demirel buraya geldi. Ey Bandırma, 80 plakayı tak dedi. Ben de 06 DYP 80 plakalı arabamı aldım. Bir numara yok. Onunla beraber Erdal İnönü, Bandırmaya geldi, Biz yapacağız dedi. Rahmetli Ecevit geldi, o da dedi. Rahmetli Alparslan Türkeş, oda dedi. Rahmetli Erbakan, Onlar yapamaz ben yapacağım dedi. Bunların hiçbiri doğru çıkmadı. Sayın Başbakan Recep tayip Erdoğan dedi ki; Ben hiçbir yeri il yapmadım. Gündemimde öyle bir şey yok. Eğer ki isteyerek, zorunlu olarak Yalovanın, Düzcenin olduğu gibi bir yer il yapılmak mecburiyetinde kalsın, şeref sözü ilk önce Bandırmayı yapacağım. Bakın bu sözün üzerine benim söz söyleme hakkım var mı- Bandırmanın il olmasını benden daha fazla kim isteyebilir- Onu yapacak olan benim yapabilirsem tabii. Eğer ki Alanya il olursa, bu bıyıklarımı yolun, yani öyle bir şey yok, onu ifade etmeye çalışıyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER