AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç::

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç:: Muhalefet Aydının Büyükşehir olmaması için vatandaşın kafasını karıştırarak propaganda yapıyor


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Muhalefet Aydının Büyükşehir olmaması için vatandaşın kafasını karıştırarak propaganda yapıyor dedi.
     Aydının büyükşehir olma konusunda muhalefetin olumsuz propaganda yaptığını öne süren Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumu yönlendirme noktasında olan kişilerin daha sorumlu davranması gerektiğini belirtti.
     Nüfusu 750 bin üzerinde olan illerin Büyükşehir olmasıyla ilgili kanunun, Meclisin Ekimde açılmasını beklemeden Eylülde toplanmasıyla sonuçlancağını kaydeden Kılınç, şöyle konuştu:
     Bazı kesimler özellikle de muhalefet kanadı Büyükşehir gerçeğini vatandaşa bilerek yanlış anlatıyor. Köylü evinde 5 hayvandan fazlasına bakamayacakmış, yok vergiler artacakmış. Bunların hepsi yalan. Kırk tane hayvanı olan bunları köyünde yetiştirebilecek. Şayet kırkın üstünde bir sayıya sahipse o zaman köy dışında hayvanlarına bakabileceği bir dam yaptırmak zorunda kalacak.
     Biz siyasetçilerin halka doğru bilgi vermesi gerekiyor. Muhalefet Aydının Büyükşehir olmaması için vatandaşın kafasını karıştırarak propaganda yapıyor.
    
     Muhabir : Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç:: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER