AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç:

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: -Biz parti ayrımı yapmaksızın millete hizmet etmeyi yegane önceliğimiz olarak görüyoruz


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Biz parti ayrımı yapmaksızın millete hizmet etmeyi yegane önceliğimiz olarak görüyoruz dedi.
     Kılınç, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptıkları yoğun görüşme trafiğinin ardından Nazillinin Sailer köyünde kurulacak katı atık bertaraf tesisinin onayını aldıklarını belirtti.
     Sailer köyünün Karahayıt mevkiinde toplam 8 hektarlık bir alanda kurulacak tesis için uzun bir süredir bakanlık yetkilileriyle görüşme halinde olduklarını belirten Kılınç, Uzun uğraşlar sonunda Nazilli ve çevresini ilgilendiren bu önemli projenin onayını aldık. Bu konudaki çalışmalara büyük destek sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraşa çok teşekkür ediyoruz. Tesisin uygulama ve inşaat projesi, içinde bulunduğumuz yılda yapılacak dedi.
     Çevresel faktörler ve insan sağlığı düşünüldüğünde onayı alınan projenin öneminin daha iyi anlaşılacağını kaydeden Kılınç, Biz hizmet ederken bu bizim partiden, şu bizden değil gibi bir yaklaşım ve anlayış içinde olmadık. Milletin yararına ne varsa elimizi taşın altına koymaktan kaçınmadık. Biz parti ayırımı yapmaksızın millete hizmet etmeyi yegane önceliğimiz olarak görüyoruz. Başbakanımızın ısrarla dediği gibi biz 75 milyon insanımızın iktidarıyız diye konuştu.
    
     Muhabir : Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER