AK Parti Ardahan İl Başkanı Baydar:

AK Parti Ardahan İl Başkanı Baydar: Şehrimize son 3 yılda 19 bakan geldi


ARDAHAN (A.A) - AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, şehre son 3 yıl içerisinde 19 bakanın geldiğini bildirdi.
     Baydar, gazetecilere yaptığı açıklamada, mevcut bakanların Ardahana gelmesinin Ardahan için son derece önemli olduğunu belirterek, her bakanın gelişinin büyük bir getirisi olduğunu söyledi.
     Bakanların gelişiyle sağlanan artıların önemli olduğunu vurgulayan Baydar, Her şeyden önce sorun ve sıkıntı varsa ilgili bakan bizzat yerinde görüyor. Çoğuna sunduğumuz projeler bizzat yerinde görülüp, inceleniyor. Bu projelerin çoğu faaliyete geçti. Bu anlamda Ardahanın çok büyük bir getirisi oluyor dedi.
     Bakanların bizzat bölgeye gelişiyle Ardahana sadece ulaşım alanında yaklaşık 400 milyon liranın yatırıldığını anımsatan Baydar, her kış sorun olan Ardahan-Posof karayolu için tünel yapım işinin ihale aşamasında olduğunu ifade etti.
     Duble yollara, köprülere çok ciddi yatırımlar yapıldığının altını çizen Baydar, şunları kaydetti:
     Aktaş Sınır Kapısı açılma noktasına geldi. İş-Kurdan Ardahanda işe girip çalışan sayısı bine ulaştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin gelişiyle birlikte, bu sayı 2 bin 500e kadar çıktı. Şehrimize son 3 yılda 19 bakan geldi. Bakanlarımızı şehrimize çekmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber AK Parti Ardahan İl Başkanı Baydar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER