AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Kumlucada -Kumluca Kaymakamlığı, belediye ve hastaneyi ziyaret eden Samani, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kumlucada bazı ziyaretlerde bulundu.
     Samani, Kumlucada ilk olarak belediyeyi ziyaret etti. Burada Samaniyi Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve parti yöneticileri karşıladı.
     Belediye meclis toplantı salonunda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Samani, Meclis tatile girdikten sonra il merkezi, ilçeler ve beldeleri ziyaret ederek, sorunları dinlediklerini ve çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. Bu çalışmalarının Meclis açılana kadar süreceğine işaret eden Samani, yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların hükümetin icraatlarından memnun olduklarını gözlemlediklerini ifade etti.
     Antalyanın batısında gelecek iki yıl içinde sağlık konusunda büyük atılımlar yapılacağına dikkati çeken Samani, Kemer, Finike, Kaş, Elmalı ve Korkuteli devlet hastanelerinin inşaatlarının iki yıla kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Bu hastaneler öyle basit hastaneler değil, modern hastaneler olacak. İnşallah Kumluca Devlet Hastanesi için de 50 yataklı ek bir bina yaparız dedi.
     Kumlucada eğitim konusunda da bazı çalışmalar olduğuna değinen Samani, bu hizmetlerin de biran önce yapılması için takip ettiklerini bildirdi.
     Samani ve beraberindekiler daha sonra Kumluca Kaymakamlığını ziyaret ettiler. Kaymakam Salih Işıktan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Samani, yapılan yatırımların vatandaşlara sağlayacağı faydanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
     Kumluca Devlet Hastanesini de ziyaret eden Samani, Başhekim Ayşegül Alkandan hastanenin sorunları hakkında bilgi aldı. Hastanede yatan hastaları da ziyaret eden Samani, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER