AK Parti Antalya Milletvekili Enç:

AK Parti Antalya Milletvekili Enç: -Kemer, Kaş ve Aksu başta olmak üzere 19 ilçede 2B arazileri ile ilgili fiyatlar yeniden gözden geçirilecek


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kemer, Kaş ve Aksu başta olmak üzere 19 ilçede 2B arazileri ile ilgili belirlenen fiyatların yeniden gözden geçirileceğini bildirdi.
     Partisinin Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldanın eşlik ettiği Enç, ilk olarak AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Enç, burada yaptığı konuşmada Ramazan ayı boyunca 19 ilçenin tamamını ziyaret edeceğini, köy ve beldelerde vatandaşlarla bir araya geleceğini kaydetti.
     Meclisin tatile girmesine rağmen çalışmaya devam edeceğine dikkati çeken Enç, Sürekli halkın yanında olacağız. Onların derdini dinleyip, sorunlarını çözüp, acısını ve mutluluğunu paylaşacağız dedi.
     Buradaki ziyaretin ardından AK Parti Aksu İlçe Başkanlığını gelen Enç, ilçe teşkilatı üyeleri ve esnafı ziyaret etti. Enç, vatandaşların 2B arazilerinin rayiç bedelleri ile ilgili sorularına şu yanıtı verdi:
     İl başkanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla durumu ilgili mercilere aktardık. Antalyada şikayet olan bölgelerde fiyat tespitiyle ilgili yeniden çalışma yapılmasını sağladık. Kemer, Kaş ve Aksu başta olmak üzere 19 ilçede 2B arazileri ile ilgili fiyatlar yeniden gözden geçirilecek. Tekrar incelemeler yapılacak. 30 Eylüle kadar özel bir rapor hazırlanıp ilgili bakanlığa yollanacak. Böylece rayiç bedeller yeniden düzenlenecek.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Enç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER