AK Parti Amasya İl Başkanı Salman:

AK Parti Amasya İl Başkanı Salman: -Recep Tayip Erdoğan İstanbul İl Başkanı iken hangi sistemle çalışmış ise biz de aynı o sistemle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz


AMASYA (A.A) - AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Recep Tayip Erdoğan İstanbul İl Başkanı iken hangi sistemle çalışmış ise biz de aynı o sistemle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz dedi.
     Salman, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Taşova ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
     Partilerinin 14 Ağustos 2001de kurulduğunu, 3 Kasım 2002de iktidar olduklarını hatırlatan Salman, şunları söyledi:
     Kazanılan büyük başarılarda hanım kardeşlerimizin hakkını ödeyemeyiz bunu sadece ben demiyorum esas söyleyen Başbakandır. O günden bu güne zaferden zafere başarıdan başarıya geldik bu başarının yüzde 90lık kısmı Başbakanımıza ait, genel başkanımıza ait bizler de rabbımız ne kadar müsaade ettiyse o kadar katkı sağladık. Bir yıl sonra bugün bir yerel seçimle daha karşı karşıya geleceğiz. Bizim daha çok birlik ve beraberlik olma zamanımız. Bu süreçte bu birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Hem hanımlar hem beyler neye inandığımızı bu inancımızın ne olduğunu tefekkür etmeye düşünmeye çalışalım. Recep Tayip Erdoğan İstanbul İl Başkanı iken hangi sistemle çalışmış ise biz de aynı o sistemle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. En son iki şirket tarafından yapılan ankette Amasya merkezde AK Partinin oy oranı yüzde 56.5 olarak tespit edilmiştir. Sandık esaslı seçim çalışması yerel seçimlerdeki çalışmamızın adıdır ve bu sistemle her sandık için ayrı ayrı ekipler oluşturacağız. Birlik ve beraberlik varsa, istikrar varsa niyet hayırsa başarı var, sen o taraf ben bu tarafa çekiğim zaman başarı olmuyor.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Amasya İl Başkanı Salman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER