AK Parti Alaplı İlçe Divan Toplantısı

AK Parti Alaplı İlçe Divan Toplantısı -AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: -Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti dedi.
     Candan, Kültür Salonunda düzenlenen AK Parti Alaplı İlçe Divan Toplantısında yaptığı konuşmada, terör konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin attığı adımların çok doğru olduğunu söyledi.
     Terör problemini çözmek mecburiyetinde olduklarını belirten Candan, şunları kaydetti:
     Terör Türkiyenin en büyük problemi. Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti. Parayı bir tarafa bırakalım akan kan maddiyatla ölçülebilecek bir şey değil. Bu ülkenin ciddi bir sıkıntısı, bunu bir yoluyla çözmemiz gerekiyor. Bir yoluyla çözüp artık kendi işimize bakmamız gerekiyor. Onun için sayın Başbakanımızın attığı adım çok doğrudur. Bizim bu bölgede güçlü olmamızdan başka hiçbir şansımız yok. Güçlü olabilmemiz içinde evin içini temizlememiz gerekiyor. Bu problemleri çözmeden bu ticareti de geliştiremiyoruz.
     Toplantıya, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Alaplı İlçe Divan Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER