AK Parti Adıyaman Milletvekili Metiner:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Metiner: -AK Parti, Türkiyenin partisidir


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti, Türkiyenin partisidir dedi.
     AK Parti Kahta İlçe Başkanlığını ziyaret eden Metiner, burada açıklamalarda bulundu. Türkiyenin derin bir kuşatma altında olduğunu iddia eden Metiner, şunları söyledi:
     AK Parti, Türkiyenin partisidir. Bu parti sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın veya başkasının partisi değildir. Bu parti buna gönül vermiş tüm halkın partisidir. Bu parti hiçbir tehdide pabuç bırakmaz. Biz kefenimizi giymiş insanlarız. Halkın gücü arkamızda olduğu sürece ne PKKnın tehdidinden, nede Ergenekoncu şebekenin tehditlerinden korkarız. Biz Osmanlı İmparatorluğunun torunuyuz. Ölmeyi, şahadet bilen bir toplumu kim kokutabilir. Kim ölümden ve tehditten korkuyorsa namert olsun.
     Metiner, Türkiyede eskiden vesayetçi bir rejim olduğunu, ancak AK Partinin iktidara gelişiyle beraber bunun son bulduğunu belirterek bazı kesimlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Çankayaya çıkmaması için mücadele verdiğini savundu.
     Konuşmasında terörü lanetleyen Metiner, açıklamasını şöyle sürdürdü:
     Söyleyecek sözleri varsa düz ovada önümüze çıksınlar. Bizi tehdit ediyorlar, AK Parti milletvekilini bölgeye sokmayız diye. Tekrar söylüyorum ölümden korkmuyorum. Siz bir taşeron örgüt olarak ancak Suriyenin Baas rejimin temsilcisi olursunuz. Biz Kürtlerin tüm haklarının verdiği bir Türkiye inşa edeceğiz. PKKnın, Kürt halkının haklarıyla hiçbir alakası yoktur. Bir ayağınız Mecliste, bir ayağınız kandilde siyaset yapılmaz. Siyasetin gölgesinde siyaset yapamazsınız.
     Partinin birlik beraberlik içinde çalışmalarına ara vermeden sürdüreceğini söyleyen Metiner, AK Partinin halkın hizmetinde olan bir parti olduğunu aktardı.
     AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı da parti olarak halka hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İsmail Kaya / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AK Parti Adıyaman Milletvekili Metiner: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER