AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın: -Türkiye gibi Kahtada değişiyor ve gelişiyor


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Türkiye gibi Kahtanın da değiştiğini ve geliştiğini söyledi.
     Aydın, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Başkanı Halil İbrahim Fırat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Kahta İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
     İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Kahtalılar olarak Ahmet Aydından çok fazla beklenti içinde olduklarını ifade etti.
     AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın da konuşmasında, Kahta için çok önemli hizmetler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.
     İlçede yapılan hizmetlerin daha güzel seviyeye geleceğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:
     Türkiye gibi Kahtada değişiyor ve gelişiyor. Kahta için çok önemli olan Koçali Barajı Sulama projemiz büyük miktarda tamamlandı. Kahta Büyük Çay Sulama projesini de tozlu raflardan indirerek hayata geçiriyoruz. Uzun zamandır raflarda tozlanan bu projeyle birlikte sulamayla ilgili bir çok yatırım yapmış olacağız. Adıyaman yatırımlarda çok gerilerdeyken 2011 yılında 13. sıraya geldi. Kahtada küçük sanayi sitesi hizmet vermekte organize sanayi bölgesi için fabrikalar kurulmaya devam etmektedir. Araçların geçmediği tüm köy yollarımız asfaltlandı. Su ile birlikte köylerimizde altyapı sorunları başladı. Artık çağın gerisinde değil teknolojiyle gelişen bir toplum haline geldik. Tüm bunlar AK Parti hükümetiyle meydana geldi. Halkın bize vermiş olduğu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Halkın hizmetinde çalışmak bizim için en şerefli vazifedir.
     Nissibi Köprüsü ile birlikte Türkiyenin üçüncü boğaz köprüsünü Adıyamanda yaptıklarını anlatan Ahmet Aydın, Kahta, Siverek ve Diyarbakır arasında duble yol çalışması yapılacağını bildirdi.
     Tüm partililerin ve Kahtalıların ramazanını kutlayan Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın selamını da iletti.
     Milletvekili Mehmet Erdoğan ise Kahtalıların ramazanını kutlayarak, ilçenin Ahmet Aydın ile birlikte çok güzel hizmetler aldığını kaydetti.
     Aydın ve beraberindeki heyet, daha sonra esnafı ziyaret etti.
    
     Muhabir: İsmail Kaya
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER