AK Parti Adana Milletvekili Ünüvarın köy

AK Parti Adana Milletvekili Ünüvarın köy gezileri


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvarın Akdam ve Postkabasakal köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediği bildirildi.
     Kozan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvarın yaz programı kapsamında düzenlediği köy gezilerine Belediye Başkanı Kazım Özgan ile AK Parti ilçe Başkanı Yusuf Bilgili ve bazı İl Genel Meclis üyelerinin katıldığı belirtildi.
     Ünüvarın, fırsat buldukça bölgeye yaptığı ziyaretler ve yaptıkları çalışmalar ile seçimden seçime vatandaşı hatırlayan siyasetçi profilini yıktıklarını, vatandaşın sorunlarını yerinde dinleyerek, çözüm üretmek için çalıştıklarını ifade ettiği kaydedildi.
     Açıklamada, son günlerdeki terör olaylarında da değindiği belirtilen Ünüvarın Bizim kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize kurşun sıkıyorlar. Terör örgütünün Suriyede yeni bir terörist kampı kurma çalışmaları var. Türkiye olarak elimizden geldiğince bunu önlemeye çalışıyoruz ifadelerine de yer verildi.
    
     Muhabir : Volkan Varan
     Yayıncı : Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Ünüvarın köy Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER