AK Parti Adana Milletvekili Erdinçin Ramazan

AK Parti Adana Milletvekili Erdinçin Ramazan mesajı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Ramazan nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Erdinç, mesajında, Ramazan ayının, nefisleri yıkadığını, gönülleri ayıkladığını, sofraları bereketlendirdiğini, içinde rahmet, mağfiret ve kurtuluş gizlediğini belirtti.
     Ramazan ayının birleştirici yönüne dikkati çeken Erdinç, mesajında şunları kaydetti:
     Mübarek Ramazan ayı, belki de hayatın telaşından hatırlayamadığımız, aslında çok yakınımızda olan biteni hatırlatıverir bizlere. Koskoca bir İslam alemini aynı duygularda birleştirir ve tek vücut haline getirir. İçerisinde yaşadığımız dünyanın türlü sıkıntılar ve savaşlar içerisinde olduğu bu günlerde, herkes daha çok adalet, özgürlük, hürriyet, insan hakları, eşitlik istemekte, adil bir yaşamdan kendi payına düşeni arzu etmektedir.
     Bunun en büyük kaynağı ve kurtuluş adımının ise İslam dini ile İslamdan beslenen, kökünü inancının derinliklerinden alan geleneklerimizle kardeşlik içerisinde olan bir milletten geçtiğini bildiren Erdinç, mesajını şöyle sürdürdü:
     İşte bu birlikteliği sağlamak için Ramazan ayı büyük bir fırsattır. Bizler mazlum ve mağdur coğrafyalarda yaşanan sıkıntıları her zaman birebir içinde hisseden ve bu yüzden bayramları buruk karşılayan bir milletiz. Allah-u Teala bizler için bu Ramazanı ülkemiz ve İslam aleminin ferahına, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın kurtuluşuna vesile kılsın. Aziz milletimizin, yıllarını hep Ramazan bereketinde, günlerini hep Ramazan huzurunda yaşaması temennisiyle, Adanalı hemşehrilerimiz ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Erdinçin Ramazan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER