AK Parti Adana İl Kadın Kollarından

AK Parti Adana İl Kadın Kollarından kan bağışçısı bilinçlendirme semineri


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı, Sarıçam İlçe Teşkilatı binasında kan bağışı bilinçlendirme toplantısı düzenledi.
     AK Parti Sarıçam İlçe binasında yapılan toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman, Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Yılmaz ve ilçe yöneticileriyle, kadın kolları yöneticileri katıldı.
     Kan bağışçısı kazanım uzmanı Zeliha Ertunç tarafından verilen seminerde, kan bağışlamanın ve hazırda kan bulunmasının önemi anlatıldı.
     Kan bağışçısı olmanın aynı zamanda bazı hastalıkların erken teşhis edilmesine de yaradığının belirtildiği seminerde, partililer kan bağışçısı olma konusunda bilinçlendirildiler.
     Seminerde bir konuşma yapan AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Eczacı Emine Karaköse, Uzmanımızın da anlattığı gibi hazırda kan bulunması çok önemli. Çünkü kanın test edilmesi 8 saatlik bir zaman istiyor. Dakikaların dahi önem arz ettiği bir durumda 8 saat çok uzun bir süre. Bu durum bizimde kapımızı bir gün çalabilir, bize de bir gün kan lazım olabilir. Bugün öğrendiğimiz bu konuyu her ortamda, herkese anlatalım ve kan bağışçısı olmaları için bilinçlendirelim dedi.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Adana İl Kadın Kollarından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER