AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcıdan Ramazan mesajı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, tüm vatandaşların Ramazanını kutladı.
     Yağcı, Ramazanın başlaması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Ramazanın paylaşma ve yardımlaşma duygularının zirve yaptığı günler olduğunu, bu günlerin manevi bir hava içerisinde yaşanması gerektiğini belirtti.
     Bu ayın aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesinde de büyük katkı sağladığını ifade eden Yağcı, bütün İslam alemi ve Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazana bir kez daha erişmiş olmanın büyük mutluluğu içerisinde olduklarını vurguladı.
     Yağcı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yakınlarla olan güzel ilişkilerin yoğunlaştığı ve yardıma muhtaçların daha fazla gözetildiği Ramazanı fırsat olarak görüp, her türlü dargınlığın ve sıkıntının ortadan kaldırılması gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Bu manevi günler bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran müstesna zamanlardır. Dini duygularımızın doruğa ulaştığı, ibadet aşkımızın en üst seviyeye geldiği bu ayda güzel geleneklerimizi yaşatmak adına da ayrı bir heyecan duymalıyız. Tarihten gelen değerlerimizle, dünya coğrafyasındaki insanların tümünün en iyi şartlarda yaşama hakkı olduğu bilincine sahip bir millet olarak en güzel örnekleri ortaya çıkarmalıyız. Mübarek Ramazan ayının tüm insanların barış, kardeşlik ve refah içerisinde, mutlu bir şekilde yaşaması için vesile olmasını dilerken, Adanalı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Rabbimizden temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER