AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi

AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi -AK Parti İl Başkanlığı, Ankarada yapılan Kongreye Eskişehirden YHT ile gitti


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti İl Başkanlığı, Ankara Spor Salonunda yapılan 4. Olağan Büyük Kongresine Eskişehirden Yüksek Hızlı Trenle (YHT) gitti.
     AK Partiden yapılan açıklamada, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, eski milletvekilleri ve tüm teşkilat mensuplarının katıldığı bildirildi.
     AK Parti İl Teşkilatı mensuplarının sabah saat 07.30da Eskişehir Tren Garında buluşarak AK Parti 4. Büyük Olağan Kongresine büyük bir coşku ve heyecan içerisinde katıldığı ifade edilen açıklamada, teşkilatın ve Eskişehirlilerin kongreye göstermiş oldukları ilgiden son derece memnun kaldıkları vurgulandı.
     AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Biz Ak hizmetlerimizden olan YHTyi kiraladık. Ancak vatandaşlarımızdan gelen yoğun ilgi nedeniyle 1 otobüs şehir merkezinden olmak üzere her ilçemizden toplam 12 otobüs daha kaldırmak zorunda kaldık. Bu bizler için son derece memnuniyet verici bir olaydır. AK Partiye olan ilgi her geçen gün biraz daha artmaktadır. Bugün Ankara Arenada Başbakanımız ve tüm Türkiye ile birlikte Büyük Millet Büyük Güç Hedef 2023 diyor ve durmadan yolumuza devam ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Açıklamada, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresine katılımın yüksek olmasından dolayı kapalı spor salonunun dışında ikinci bir izleme alanı oluşturularak kongreye katılanlarun burada kurulan sinevizyonlardan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı dinledikleri kaydedildi.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER