AK Partiye katılımlar

AK Partiye katılımlar -Feshedilen HAS Partiden İl Başkanı Hikmet Yıldırımın aralarında olduğu 1071 üye, AK Partiye katıldı


KIRKLARELİ (A.A) - Feshedilen HAS Partiden İl Başkanı Hikmet Yıldırımın aralarında olduğu 1071 üye, AK Partiye katıldı.
     AK Parti Kırklareli İl Başkanlığınca Halk Eğitim Merkezinin konferans salonunda düzenlenen Mahalle Danışma Meclisi toplantısında partiye yeni katılımlar dolayısıyla tören düzenlendi.
     AK Parti İl Başkanı Hüsmen Terkin, burada yaptığı konuşmada, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.
     Yerel seçimlerde Kırklarelide başarılı olacaklarını belirten Terkin, Biz ameleyiz, zaman zaman üstümüz batacak, ıslanacak, ayağımıza çivi batacak ama yorulmadan, yılmadan çalışarak halkımızla kucaklaşacağız. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Çalıştığımız ve bu ülkeye sahip çıktığımız sürece ülkemize kimse zarar veremez diye konuştu.
     Terkin, hoşgörülü, sabırlı ve inatçı olacaklarını ifade ederek, HAS Parti Genel Başkanı ve Demokrat Parti eski Genel Başkanına teşekkür ediyorum. Heyecanımıza heyecan katarak yanımıza geldiler. Artık büyük bir aileyiz şeklinde konuştu.
     Feshedilen HAS Parti Kırklareli İl Başkanı Hikmet Yıldırım da kenti hak ettiği konuma getirmek amacıyla AK Partiye katıldıklarını kaydetti.
     AK Parti İl Başkanı Terkin, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı ve AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, partiye katılan 1071 kişiye rozet taktı.
     Toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Partiye katılımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER