AK Partinin kuruluşunun 11inci yıl dönümü

AK Partinin kuruluşunun 11inci yıl dönümü -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: Demokrasimizin güçlenmesi, milletimizin refah, huzur ve mutluluğu için durmadan bıkmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, partisinin, demokrasinin güçlenmesi, milletin refah, huzur ve mutluluğu için durmadan bıkmadan çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.
     Saraçoğlu, partisinin kuruluşunun 11inci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 14 Ağustos 2001de AK Partinin kurulduğunu ve milletin kendisini, hislerine tercüman olarak gördüğü AK Partide bulduğunu belirtti.
     AK Partinin, milletin desteği ve sevgisini hiçbir zaman boşa çıkarmadığını ifade eden Saraçoğlu, şöyle devam etti:
     14 Ağustos 2001de Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan AK Parti, bu güne kadar 3 genel seçim, iki yerel seçim, iki referandumdan yüce milletin desteği, alnının akı ve büyük bir başarıyla çıkmış ve zafere ulaşmıştır. Bu zaferleri yaşayan başka bir parti ne Türkiyede ne de dünyada yoktur. Ak kadrolar iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok yeniliğe ve yatırıma imza attı ve atmaya devam etmektedir. Ne mutlu ki, artık adını gururla andığımız bir Başbakanımız ve göğsümüzü kabartan bir Türkiye Cumhuriyeti var. AK Parti olarak yapılan bu hizmetleri, yatırımları hiçbir zaman yeterli görmüyoruz. Ülkemizin bölgesi ve dünyada daha güçlü ve itibarlı bir ülke olması, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması, kalıplaşmış sorunları çözerek daha emin adımlarla ilerlemesi, demokrasimizin güçlenmesi, milletimizin refah, huzur ve mutluluğu için durmadan bıkmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 11inci kuruluş yıl dönümünü tüm teşkilatlarımız adına kutlar, ebediyete intikal eden mensuplarımıza Allahtan rahmet diler, partimize gönül veren fedakarca çalışan teşkilat mensuplarımıza, desteklerini esirgemeyen aziz hemşehrilerimize en kalbi duygularımızla şükranlarımızı sunarız.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Partinin kuruluşunun 11inci yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER