AK Partinin kuruluş yıldönümü

AK Partinin kuruluş yıldönümü -Muğla Merkez İlçe Başkanı Çelebi: -Milletin eseri olan AK Parti, 11 yıl sonra alnı ak, başı dik şekilde doğum gününü kutluyor


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Milletin eseri olan AK Parti, 11 yıl sonra alnı ak, başı dik şekilde doğum gününü kutluyor dedi.
     Çelebi, AK Partinin 11. kuruluş yıldönümünü düzenlediği basın toplantısıyla kutladı. 11 yıl önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Partinin gönüllerde yer eden bir parti olduğunu belirten Çelebi, Milletin eseri olan AK Parti, 11 yıl sonra alnı ak, başı dik şekilde doğum gününü kutluyor diye konuştu.
     Mustafa Çelebi, partilerinin Muğladaki üye sayısının 9 bini aştığını ve sayının gün geçtikçe arttığını ifade ederek, AK Partinin 11. yaşının ülkeye, millete, demokrasiye ve tüm insanlığa hayır olması temennisinde bulundu.
     Muğlanın her anlamda gelişmiş kriterlere sahip il olmayı hak ettiğine dikkati çeken Çelebi, Biz bu yolda hizmet anlamında Muğlaya ve Muğlalıya her türlü desteği veriyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Kuru sloganlar ve boş laflar değil, iş ve hizmet üretiyoruz. Muğla çok daha iyi hizmetlere layık olan bir kentimiz dedi.
     Suriyede ve Arakanda acı çeken Müslümanların da acısını yüreklerinde hissettiklerine değinen Mustafa Çelebi, kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün de bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Partinin kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER